Vuokra-asunnot - Stiftelsen för Åbo Akademi

Vuokra-asunnot

Asuinkiinteistöt ovat osaa säätiön sijoitustoimintaa. Säätiö omistaa kokonaisuudessaan Domus (Piispankatu 10) ja Linnankatu 1. Vestassa (Sirkkalankatu 26/Vartiovuorenkatu 8) säätiö omistaa n. 80 % asunto-osakkeista. Nämä vuokraamme kaikille vapailla markkinoilla. Domus on suunnattu opiskelijoille.

Säätiö hallinnoi myös Kristina Fagerlundin rahaston asuntoja, jotka ovat tarkoitettuja Åbo Akademin opiskelijoille. Opiskelijoilla tarkoitamme tässä tapauksessa perustutkinto-opiskelijoita. Näiden asuntojen vuokraamiseksi tarvitsemme todistuksen siitä, että olet rekisteröitynyt Åbo Akademiin ja tarkistamme vuokralaisen aseman vuosittain.

Vuokra-asuntohakemus

Asunnonhakijalle

Asukkaalle

Vikailmoitus

Asunnon irtisanominen

Vapaita vuokra-asuntoja

Heinäkuussa 2024 vuokra-asuntoja ei vuokrata.

Kristina Fagerlundin rahasto

Kristina Fagerlundin rahaston vuokra-asunnot vuokrataan testamentin mukaisesti Åbo Akademin opiskelijoille. Opiskelijoilla tarkoitetaan perustutkinto-opiskelijaa. Vuokralaiselta vaaditaan opiskelijatodistus. Voit asua asunnossa niin kauan kun olet kirjoilla Åbo Akademin perustutkinto-opiskelijana.

Kristina Fagerlundin rahaston vuokra-asuntoihin kuuluu Tehtaankatu 7 ja muita yksittäisiä huoneistoja Turun ÅA-kampuksen lähellä.

Tällä hetkellä meillä ei ole vapaita asuntoja Kristina Fagerlundin rahastossa.